Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepto
ISO 17100. Bureau Veritas Certification. ES1 18682-1 +34 93 539 69 10 +34 93 539 69 10

Descobrim les exigències de la traducció mèdica

02-09-2021

Comencem el nou curs plenes d'energia, amb un trosset de cel, mar o muntanya encara a la retina i disposades a continuar traduint per ajudar amb la nostra feina.

L'any que deixem enrere ha tingut el sector sanitari com a gran protagonista. Hem viscut moments de gran preocupació en què tots els problemes han passat a un segon pla i hem tingut molt present que l'única cosa que realment necessitem per seguir endavant és la salut. Si la salut ens acompanya, podrem amb tot.

I en aquest temps en què ho hem tingut tan clar, ens hem tornat especialment sensibles al patiment dels malalts, o dels seus familiars.

A Interglossa hem estat treballant en els darrers mesos en la traducció de projectes de recerca en l'àmbit mèdic, desenvolupament de nous fàrmacs traduir informes mèdics de pacients. Hem compartit l'entusiasme per les bones notícies i hem empatitzat quan el que llegíem no era tan esperançador però, sobretot, ens hem adonat de la importància d'aquesta tasca, que és essencial que el traductor tingui la formació especialitzada necessària i el rigor científic que aquest tipus de textos requereixen i que és imprescindible que pugui consultar als metges o investigadors que emeten els estudis o els informes per aclarir tots els dubtes. Tenim sort: els investigadors, els metges, els professionals sanitaris en general sempre estan disposats a aclarir qualsevol dubte, perquè, quan es tracta de la salut, la precisió i el rigor són fonamentals.

Iniciem el curs contentes de treballar més a fons en l'art de la traducció mèdica.

Tornar

Contacta amb nosaltres

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets escrivint a info@interglossa.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."