Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepto
ISO 17100. Bureau Veritas Certification. ES1 18682-1 +34 93 539 69 10 +34 93 539 69 10
Interglossa Translation Services

SHARING MUCH MORE THAN WORDS

traducció jurada

Traducció
jurada

Una traducció jurada és una traducció realitzada per un traductor oficial, nomenat pel Ministeri d'Afers Estrangers o, en el cas del català, pel Departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. La traducció, que ha d'anar acompanyada sempre d'una fotocòpia del document original traduït, inclou al final un certificat del traductor en el qual apareixen les seves dades i la seva firma i que certifica que la traducció realitzada és fidel a l'original.

Saber-ne més
revisió ortogràfica barcelona

Correcció d’estil
i proofreading

Paral·lelament al servei de traducció oferim el servei de revisió ortogràfica i sintàctica. Es tracta d'un servei molt interessant si el que vols és anar més enllà d'una simple comunicació, millorar l'estil dels teus textos i aconseguir que el missatge que desitges comunicar arribi amb més precisió i espontaneïtat al destinatari. Comunicar-se sí, però fer-ho bé!

Saber-ne més
agència de traduccions Barcelona

Traducció
especialitzada

A Interglossa considerem que la traducció de textos de tipus «general» no existeix. Tots els textos tenen una destinació i un públic específics i, per tant, requereixen una elecció de vocabulari i d'estil que s'adapti a la seva funció i el seu entorn. Podem oferir serveis de traducció i edició i lliurar al client un document llest per imprimir o publicar.

Saber-ne més
traductor lingüístic barcelona

Consultes
lingüístiques

Durant el procés de traducció estem sempre disposats a resoldre aquells dubtes que el client pugui tenir en l'elaboració dels seus textos o a comentar qualsevol suggeriment sobre les traduccions o revisions realitzades. La nostra intenció és donar sempre una resposta objectiva, ben argumentada, i resoldre els dubtes com més aviat millor.

Saber-ne més

Empresa de traduccions

empresa de traduccions barcelona

Som una empresa àgil i dinàmica, ubicada al bell mig de Barcelona, amb quasi 30 anys d'experiència al món dels serveis lingüístics en general, i de la traducció en particular. La combinació dels millors professionals i dels més avançats recursos tecnològics ens posiciona al capdavant de les empreses espanyoles que es dediquen a aquest desconegudíssim camp d'activitat que és la traducció. El fet de comptar, des del mes de febrer del 2021, amb l'ISO 17100 ha suposat per a nosaltres la constatació que estem fent les coses bé. I estem molt contents!

El compromís de feina de la nostra empresa es fonamenta en quatre denominadors comuns, bàsics en el nostre dia a dia: la qualitat, avalada per la ISO 17100 per a serveis de traducció i revisió; la flexibilitat, indispensable en un món cada cop més globalitzat; la confidencialitat, sense la garantia de la qual no podríem col·laborar amb molts dels nostres clients actuals i un servei personalitzat, aspecte que ens confereix un alt valor afegit.

Saber-ne més

ÚLTIMES NOTÍCIES

Els nostres clients

Testimonis