Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepto

Traduccions a Barcelona

traducció jurada

Traducció
jurada

Una traducció jurada és una traducció realitzada per un traductor oficial, nomenat pel Ministeri d'Afers Estrangers o, en el cas del català, pel Departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. La traducció, que ha d'anar acompanyada sempre d'una fotocòpia del document original traduït, inclou al final un certificat del traductor en el qual apareixen les seves dades i la seva firma i que certifica que la traducció realitzada és fidel a l'original.

Saber-ne més
revisió ortogràfica barcelona

Correcció d’estil
i proofreading

Nosaltres els oferim el servei de revisió ortogràfica i sintàctica si això és el que desitgen i, si ho prefereixen, podem anar una mica més enllà i suggerir-los propostes per millorar l'estil dels seus textos i aconseguir que el missatge que desitja comunicar arribi amb més precisió al destinatari.

Saber-ne més
agència de traduccions Barcelona

Traducció
especialitzada

A Interglossa considerem que no existeix la traducció de textos de tipus «general», tots els textos que traduïm són d'un àmbit o una especialització concrets, tenen una destinació i un públic molt específic i, per tant, requereixen una elecció de vocabulari i d'estil que s'adapti a la seva funció i el seu entorn.

Saber-ne més
traductor lingüístic barcelona

Consultes
lingüístiques

Durant el procés de traducció estem sempre disposats a comentar qualsevol dubte o suggeriment sobre els textos o a resoldre altres dubtes que el client pugui tenir en l'elaboració dels seus textos en qualsevol idioma. Intentarem donar-li una resposta objectiva, ben argumentada i resoldre els dubtes com més aviat millor.

Saber-ne més

Agència de traduccions

empresa de traduccions barcelona

Som una empresa de traducció, àgil i dinàmica, ubicada a Barcelona, amb més de 25 anys d'experiència al món dels serveis lingüístics en general i de la traducció en particular. La combinació dels millors professionals i dels més avançats recursos tecnològics ens posiciona al capdavant de les empreses espanyoles que es dediquen a aquest desconegudíssim camp d'activitat que és la traducció.

El nostre compromís es fonamenta en quatre denominadors comuns, bàsics en el nostre dia a dia: la qualitat, essencial a la pràctica del nostre servei; la flexibilitat, indispensable en un món cada vegada més globalitzat; la confidencialitat, sense la garantia de la qual no podríem col·laborar amb molts dels nostres clients actuals i un servei personalitzat, aspecte que ens confereix un alt valor afegit.

Saber-ne més

Els nostres clients

ÚLTIMES NOTÍCIES