Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepto

Traduccions a Barcelona

traducció jurada

Traducció
jurada

Una traducció jurada és una traducció realitzada per un traductor oficial, nomenat pel Ministeri d'Afers Estrangers o, en el cas del català, pel Departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. La traducció, que ha d'anar acompanyada sempre d'una fotocòpia del document original traduït, inclou al final un certificat del traductor en el qual apareixen les seves dades i la seva firma i que certifica que la traducció realitzada és fidel a l'original.

Saber-ne més
revisió ortogràfica barcelona

Correcció d’estil
i proofreading

Paral·lelament al servei de traducció oferim el servei de revisió ortogràfica i sintàctica. Es tracta d'un servei molt interessant si el que vols és anar més enllà d'una simple comunicació, millorar l'estil dels teus textos i aconseguir que el missatge que desitges comunicar arribi amb més precisió i espontaneïtat al destinatari. Comunicar-se sí, però fer-ho bé!

Saber-ne més
agència de traduccions Barcelona

Traducció
especialitzada

A Interglossa considerem que la traducció de textos de tipus «general» no existeix. Tots els textos tenen una destinació i un públic específics i, per tant, requereixen una elecció de vocabulari i d'estil que s'adapti a la seva funció i el seu entorn. Podem oferir serveis de traducció i edició i lliurar al client un document llest per imprimir o publicar.

Saber-ne més
traductor lingüístic barcelona

Consultes
lingüístiques

Durant el procés de traducció estem sempre disposats a resoldre aquells dubtes que el client pugui tenir en l'elaboració dels seus textos o a comentar qualsevol suggeriment sobre les traduccions o revisions realitzades. La nostra intenció és donar sempre una resposta objectiva, ben argumentada, i resoldre els dubtes com més aviat millor.

Saber-ne més

Empresa de traduccions

empresa de traduccions barcelona
Certificado ISO

Som una empresa àgil i dinàmica, ubicada al bell mig de Barcelona, amb quasi 30 anys d'experiència al món dels serveis lingüístics en general, i de la traducció en particular. La combinació dels millors professionals i dels més avançats recursos tecnològics ens posiciona al capdavant de les empreses espanyoles que es dediquen a aquest desconegudíssim camp d'activitat que és la traducció. El fet de comptar, des del mes de febrer del 2021, amb l'ISO 17100 ha suposat per a nosaltres la constatació que estem fent les coses bé. I estem molt contents!

El compromís de feina de la nostra empresa es fonamenta en quatre denominadors comuns, bàsics en el nostre dia a dia: la qualitat, avalada per la ISO 17100 per a serveis de traducció i revisió; la flexibilitat, indispensable en un món cada cop més globalitzat; la confidencialitat, sense la garantia de la qual no podríem col·laborar amb molts dels nostres clients actuals i un servei personalitzat, aspecte que ens confereix un alt valor afegit.

Saber-ne més

Els nostres clients

ÚLTIMES NOTÍCIES

Testimonis

HOME_TESTIMONIOS1_ALT

"Necessitem proveïdors que ens donin un nivell de qualitat excel·lent, a un preu ajustat i amb la màxima flexibilitat. Portem diversos anys col·laborant amb Interglossa, i ha complert amb escreix totes les nostres demandes, amb un elevat nivell d'implicació al nostre compte."

Sonia Vallet Garriga
Catalonia Hotels
HOME_TESTIMONIOS3_ALT

"La veritat és que dona gust treballar amb vosaltres. Mai he rebut una mala resposta per part vostra (tot el contrari), sempre us adapteu als milions de canvis que us podem arribar a passar respecte de la versió inicial. Doneu sempre una resposta súper ràpida a totes les peticions. Doncs això, que és un plaer treballar amb vosaltres."

Elena Rosés
Deutsche Bank
HOME_TESTIMONIOS2_ALT

"Tot un luxe treballar amb Interglossa. Un servei sempre eficient, professional i altament qualificat i especialitzat. Coneixen la seva feina, però també la nostra, i ho viuen amb nosaltres, la qual cosa es fa palesa en el resultat. Sempre hi són quan els necessitem."

Jordi López
Pintó Ruiz & del Valle