Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepto
ISO 17100. Bureau Veritas Certification. ES1 18682-1 +34 93 539 69 10 +34 93 539 69 10

Correcció d'estil i proofreading

Alguns dels nostres clients, conscients de la importància no només de comunicar, sinó de comunicar bé, amb precisió i naturalitat, ens sotmeten els textos que ells mateixos elaboren per a la seva revisió. Nosaltres els oferim el servei de revisió ortogràfica i sintàctica o bé, si ho prefereixen, podem anar una mica més enllà i suggerir-los propostes de reescriptura per millorar l'estil dels textos i aconseguir una comunicació més fluïda i localitzada en funció de l'objectiu i del país de destinació.

Contacta amb nosaltres

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets escrivint a info@interglossa.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."