Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepto

Interglossa participa en el II Congrés d'ANETI

05-04-2018

Interglossa ha participat en el II Congrés d'ANETI, Asociación Nacional de Empresas de Traducción e Interpretación, celebrat a la Casa Àrab, a Madrid, els dies 6 i 7 de juny.

L'objectiu del congrés era ser un fòrum de debat per tractar les inquietuds i els problemes a què s'enfronten les empreses de traducció a l'hora d'oferir serveis de qualitat.El congrés ha facilitat també la trobada amb altres professionals del sector, com ara traductors autònoms, universitats i proveïdors tecnològics, que han intercanviat els seus punts de vista amb les empreses.

La millora de la productivitat, l'ús correcte de la tecnologia, l'aplicació del RGPD o la importància de les certificacions de qualitat han estat alguns dels temes tractats en les ponències i àmpliament comentats en les trobades més informals que ha propiciat l'esdeveniment.

Interglossa és membre d'ANETI des dels inicis de l'associació, que reuneix empreses de traducció que comparteixen un mateix codi deontològic pel qual es comprometen a vetllar per la qualitat dels seus serveis lingüístics i a defensar l'honestedat de les seves relacions amb clients i col·laboradors.

Tornar