Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepto
ISO 17100. Bureau Veritas Certification. ES1 18682-1 +34 93 539 69 10 +34 93 539 69 10

La importància d’una bona comunicació en temps de la COVID-19

21-04-2020

El món està vivint una situació sense precedents que ens ha immers en la tristesa per la pèrdua de tantes vides.

A aquesta desoladora situació s'afegeix un altre factor que ens està provocant també una gran ansietat: la incertesa, no saber realment què està passant, quant durarà i de quina manera afectarà les nostres vides i els nostres plans de futur.

Sentim curiositat i volem respostes, de manera que les busquem, principalment fent surf per Internet. Però la infodèmia (abundància d'informació, en ocasions rigorosa i d'altres totalment falsa) que inunda ara les xarxes socials i els mitjans de comunicació, sovint condueix a una confusió més gran.

Per això és especialment important que, en aquests moments, cada organització assumeixi la responsabilitat de tenir cura de la seva comunitat, allà on estigui, i de proporcionar-li regularment informació fiable sobre l'evolució de la situació, tant a escala global com de la seva entitat, i tot això en la seva llengua materna, per aconseguir proximitat a través de la distància. Ara, més que mai, les persones necessiten tenir unes pautes clares sobre com actuar, perquè tenen una clara voluntat de col·laborar, però no sempre saben com fer-ho.

A Interglossa no hem deixat de treballar ni un sol dia per ajudar-vos en aquesta important tasca. Durant aquestes setmanes hem fet traduccions per a molts dels nostres clients de documents especialment elaborats per gestionar l'extraordinària situació creada per la COVID-19:

  • Consells d'higiene i salut
  • Guies per al teletreball
  • Normes per al treball presencial seguint les recomanacions de l'OMS
  • Informes de situació
  • Recomanacions per fer més fàcil el confinament
  • I moltíssims missatges d'ànim.

Si habitualment ja és important aconseguir una comunicació àgil, clara i sense ambigüitats, en aquests moments la precisió del llenguatge i la velocitat de transmissió cobren una rellevància encara major.

A Interglossa us ajudem a establir una comunicació àgil i eficaç amb els vostres col·laboradors d'arreu del món, parlant la seva llengua, per establir un vincle d'unió que ens faci creure fermament que «junts, vencerem el virus».

Tornar

Contacta amb nosaltres

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets escrivint a info@interglossa.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."